Mitä tietoa me keräämme?

Käyttäjätili
Kun rekisteröidyt Guruxin avoimen lähdekoodin yhteisöön, sinua pyydetään antamaan yksilöity käyttäjänimi, sekä voimassa oleva sähköpostiosoite. Käyttäjätiliisi liitetään myös henkilökohtainen salasanasi, joka sinun tulee vaihtaa ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Tiliä luodessasi saat kertakäyttöisen salasanan, joka on voimassa vuorokauden (24h) käyttäjätilin luomisesta.

Käyttäjänimesi ja salasanasi ovat avaimesi Guruxin avoimen lähdekoodin yhteisöön, joten huolehdithan niistä hyvin. Missään olosuhteissa emme kysy salasanaasi, joten älä luovuta käyttäjätietojasi ulkopuolisille, vaan ota yhteyttä meihin.

Mikäli unohdat käyttäjätilisi salasanan, käytä Pyydä uusi salasana -lomaketta. Täytettyäsi lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi tai käyttäjänimesi, ja lähetettyäsi sen meille, järjestelmämme luo sinulle uuden, kertakäyttöisen salasanan, jolla pääset tilitietoihisi. Muistathan vaihtaa salasanasi ensimmäisellä kirjautumiskerralla!

Yhteydenottopyyntö
Yhteydenottopyyntö -lomakkeella lähettämäsi tiedot tallennetaan tietokantaamme, jotta voimme toteuttaa pyyntösi. Tietokanta on vain ja ainoastaan Gurux Oy:n käyttöön, emmekä anna / vuokraa / myy tietojasi kolmannelle osapuolelle.

Cookies
Kun selaat Guruxin avoimen lähdekoodin yhteisön -sivustoa, tietokoneesi välimuistiin tallentuu "cookieita", jotka nopeuttavat sivujen avautumista seuraavalla kerralla.